Drama på Roskilde Festival: 18-årig anholdt for at sparke 23-årig i ansigtet

112
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
Den 18-årige havde sparket den anden festivalgænger i ansigtet.

Mest læste i dag

Mandag aften tog festlighederne på Roskilde Festival en ubehagelig drejning, da en 18-årig mand fra Vestegnen blev anholdt for vold mod en 23-årig festivaldeltager.

Det skrive Ekstra Bladet

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi opstod en uoverensstemmelse i en camp, hvilket førte til en voldsepisode, hvor den yngre mand angiveligt sparkede en anden mand i ansigtet.

Situationen begyndte, da en gruppe yngre mænd skabte uro i den 23-åriges camp. Konflikten kulminerede i voldshandlingen, der førte til den hurtige anholdelse af den mistænkte tirsdag aften. 

Festivalens vagter genkendte nemlig den 18-årige og kontaktede straks politiet, som rykkede ud og tog den unge mand med til afhøring. 

Efter afhøringen på stationen blev han løsladt, efter at hans festivalarmbånd blev klippet, hvilket markerede hans udelukkelse fra festivalens videre forløb.

Dramaet på festivalen slutter dog ikke der. Tidligt tirsdag morgen spottede vagterne endnu en ulovlig aktivitet. 

En 52-årig mand, bevæbnet med en pose fuld af mobiltelefoner og høretelefoner, blev tilbageholdt. Manden, en tyrkisk statsborger, indrømmede hurtigt, at han havde stjålet elektronikken fra forskellige camps, hvor festivalgæster havde efterladt deres ejendele frit fremme.

Politiet blev igen tilkaldt og anholdt den 52-årige mand, som nu står over for en sigtelse for tyveri. Han blev dog løsladt med en besked om, at han vil høre mere til sagen senere.

Roskilde Festival er kendt for sin festlige atmosfære og fællesskab, men desværre er det uundgåeligt, at der også følger nogle skyggesider med, når så mange mennesker mødes. Politiet og festivalens sikkerhedsteam arbejder hårdt for at sikre, at alle kan nyde musikken og stemningen uden frygt for vold eller tyveri.

Anbefalet til dig