Dreng stukket tre gange ved station: Fremmed stopper blødning med sit bælte

112
Overfaldet var - ifølge Nordjsællands Politi - led i et opgør mellem lokale knallertbander. Foto: Shutterstock
Forbipasserende stoppede en 16-årigs blødninger med sit bælte.

Mest læste i dag

Søndag aften udspillede der sit et voldeligt drama ved stationen i Gilleleje. Her blev en 16-årig dreng stukket tre gange med en knive i en epsiode, som vagtchefen ved Nordsjællands Politi mener er et opgør i mellem lokale knallertbander. Drengen blev ramt en gang i skulderen og to gange i låret under overfaldet. Efterfølgende blev han bragt til Hillerød Hospital, hvor lægerne tilså offeret og tog sig af ham. 

Som nævnt mener politiet at overfaldet er et led i en verserende konflikt mellem to lokale knallertbander. Det understøttes af, at flere vidner i forbindelse med efterforskningen har fortalt politiet, at de så nogle af gerningsmændene forsvinde på knallerter efter overfaldet på den 16-årige. 

Forbipasserede ydede førstehjælp

En af borgerne, som befandt sig ved Gilleleje Station under overfaldet, ydede en særlig stor indsats. Det fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dyre Sønnicksen, til TV2 Lorry. 

"Der er tale om en passager eller forbipasserende borger, som hjælper drengen med at få bundet en livrem rundt om hans ben, så blødningen blev standset," fortæller vagtchefen, der derudover også kan bekræfte, at politiet har anholdt en 16-årig dreng fra Helsinge, som ordensmagten var gerningsmand til det voldelige overfald. 

Anbefalet til dig