Drenge hygger sig på værelset: Pludseligt ser de kniven

112
Politiet efterforsker hændelsen, der - selvsagt - blev efterladt meget rystede. Foto: Shutterstock
Torsdag aften sad to drenge og hyggede sig med at spille computer, da de pludseligt fik sig noget af en rystende oplevelse. Selvom de to troede, at de var alene hjemme, så skulle det desværre vise sig, at sådan forholdt det sig ikke.  Det fortæller Fyns Politi i døgnrapporten fredag, hvor de gør status over de fynske forbryderes gøren og laden på Kristi Himmelfartsdag.  "Meget rystede" Klokken var tre minutter i midnat torsdag, da to drenge blev udsat for en oplevelse, som de formentligt sent vil glemme. De to drenge fra den fynske by Otterup sad på et værelse på Hybenvej, da de fik sig en overraskelse.  Pludseligt stod en mand, som ingen af de to kendte, i rummet. Han medbragte en - ifølge politiets oplysninger - stor kniv. Han truede dog ikke drengene med den. Kort tid efter forlod manden værelset igen.  Politiet fortæller, at drengene efterfølgende har været "meget rystede", ligesom ordensmagten har 

Mest læste i dag

Torsdag aften sad to drenge og hyggede sig med at spille computer, da de pludseligt fik sig noget af en rystende oplevelse. Selvom de to troede, at de var alene hjemme, så skulle det desværre vise sig, at sådan forholdt det sig ikke. 

Det fortæller Fyns Politi i døgnrapporten fredag, hvor de gør status over de fynske forbryderes gøren og laden på Kristi Himmelfartsdag. 

"Meget rystede"

Klokken var tre minutter i midnat torsdag, da to drenge blev udsat for en oplevelse, som de formentligt sent vil glemme. De to drenge fra den fynske by Otterup sad på et værelse på Hybenvej, da de fik sig en overraskelse. 

Pludseligt stod en mand, som ingen af de to kendte, i rummet. Han medbragte en - ifølge politiets oplysninger - stor kniv. Han truede dog ikke drengene med den. Kort tid efter forlod manden værelset igen. 

Politiet fortæller, at drengene efterfølgende har været "meget rystede", ligesom ordensmagten har 

Anbefalet til dig