Drukleg gik helt galt: 18-årig mand blev stukket ned

09/7/22 08:48

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Lørdag morgen gik en drukleg helt galt, hvilket førte til, at en 18-årig mand blev stukket ned.

En blot 18-årig mand blev lørdag morgen stukket med en kniv på Drewsensvej i Silkeborg.

Sagen bliver efterforsket af Midt- og Vestjyllands Politi, der endnu ikke har et helt klart billede af, hvad der er gået galt – eller hvad motivet har været.

Anders Olesen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi har dog oplyst til Ritzau, at man har en formodning om, at det er en drukleg, der er gået galt.

Man ved ikke konkret, hvad der kan have forårsaget det, men meldingen lyder dog, at det formodes, at knivstikkeriet kan være sket i forbindelse med en form for drukleg.

"Det er formentlig sket i forbindelse med en drukleg, hvor der er nogen, som er kommet op at toppes, og så har man stukket," fortæller Anders Olesen til Ritzau.

Han oplyser også, at der er blevet anholdt en jævnaldrende mand i sagen, som må formodes at have været en del af den fest, hvor skænderiet er opstået.

Ydermere lyder meldingen, at den 18-årige mand, der blev stukket ned, er blevet kørt til undersøgelse på hospitalet. Han er dog uden for livsfare.

Anders Olesen fortæller også, at de hos Midt- og Vestjyllands Politi i øjeblikket forsøger at finde ud af, om de to mænd rent faktisk er fra Silkeborg. Ligeledes ved man heller ikke noget om, hvorvidt de to mænd i det hele taget kendte hinanden forud for knivstikkeriet.

I og med, at det er en sag, der fortsat er under efterforskning, er det sparsomt med informationer om, hvad der er sket.

Da man ikke kender til omstændighederne eller den formodede gerningsmands hensigter, er han i første omgang blevet sigtet for vold. Det kan dog ændre sig på et senere tidspunkt, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.