Drukneulykke i Aalborg: 5-årig pige omkommet

10/05/2022

Ida Hansson

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tragisk drukneulykke har ført til, at en 5-årig pige har mistet livet.

Mest læste i dag

Nordjyllands Politi fik i går d.9 maj kl.11.11, en anmeldelse om en tragisk ulykke i Frejlev i Aalborg. En 5-årig pige fra Specialbørnehaven Væksthuset var blevet fundet død efter en tragisk drukneulykke i et bassin tæt ved børnehaven.

Det oplyser den ansvarlige for politiets undersøgelse af sagen, politikommissær Michael Olesen, der tilføjer, at pigen kortvarigt var forsvundet fra børnehaven, og i forbindelse med personalets eftersøgning, fandt man pigen i bassinet.  

Han understreger, at politiet nu skal kortlægge de nærmere omstændigheder. 

”Der er tale om en dybt tragisk ulykke, og alle er meget chokerede. Vi er i øjeblikket i færd med at undersøge sagen og forløbet før, under og efter denne tragiske ulykke. Derfor kan vi ikke udtale os yderligere om sagen lige nu – der er både et hensyn at tage til de pårørende, efterforskningen og børnehavens børn og ansatte,” siger politikommissær Michael Olesen i en pressemeddelelse.

De pårørende er blevet underrettet, ligesom der er sat initiativer i gang for at tage hånd om børn, ansatte og forældre i børnehaven.

Der er rekvireret ekstra personale til Specialbørnehaven Væksthuset fra nærliggende institutioner, og kommunens kriseteam var kort efter ulykken på stedet, for at tage hånd om voksne og børn med behov for støtte.

Kriseteamet vil den kommende tid være tilknyttet Væksthuset og  tage sig af involverede med behov for ekstra støtte.

Politiet har på nuværende tidpunkt udtalt, at de ikke har yderligere kommentarer til den tragiske hændelse. 

Anbefalet til dig