Familiehund fanget i flammerne: Politiet stopper desperat familie

112
Modelfoto. En villabrand ramte søndag Hvidovre. Foto: Shutterstock
En familie ville så gerne ind og redde deres hund, at de kom i karambolage med politiet.

Mest læste i dag

Søndag eftermiddag blev en families villa på Strandhavevej i Hvidovre. Det fortæller vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet. 

Kort inden spisetid. Nærmere bestemt klokken 17.37. Indløb en anmeldelse om, at et hus i Hvidovre stod i flammer. Politiet sendte straks en patrulje af sted. Betjentenen ankom stort set samtidig med husets ejer. Ejeren var ude af sig selv, da familiens hund fortsat befandt i huset, der var omspændt med flammer. 

Det ville dog være alt for farligt, som branden udviklede sig. Derfor valgte politiet at nægte villaejeren adgang.

Familien strømmer til

Ifølge politiet var hundeejeren alt andet end tilfreds med, at han blev nægtet adgang til huset, som flammerne raserede. Det var dog ikke kun ejeren, der var utilfreds. 

Snart stimlede op mod ti andre familiemedlemmer sammen. De ville lige - ligesom villaens ejer - ind til hunden, som var fanget i det brændende hus. Familien var udreagerende og forsøgte at komme ind i det brændende hus, derfor måtte Københavns Vestegns Politi sende flere patruljer af sted. 

Med ekstra mandskab lykkedes det at få skabt ro. 

"Det er selvfølgelig sørgeligt at miste sin hund, men vi kan ikke tillade, at mennesker går ind, hvor der er brand. Det er politiets ansvar at gribe ind, selvom det kunne være vanskeligt at forstå for familien. Hvis de kom til skade, ville det pludselig være politiets ansvar," fortæller vagtchef Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi. 

Endnu ved politiet ikke, hvad der var skyld i, at villaen brændte, men de fortæller, at de har nogle teorier, som de undersøger.

 

Anbefalet til dig