Fest sluttede brat: 20-årig sigtet for voldtægt

Foto: Shutterstock

En privatfest fik en brat afslutning, hvilket har ført til, at en 20-årig mand er sigtet for voldtægt.

Det er intet nyt, at mange unge mennesker fester på livet løs, når sommerferien gør sit indtog. Derfor var der heller intet besynderligt ved en fest, der blev holdt i en villa i Båstrup i Fredensborg natten til torsdag.

Læs også

Husk det nu: Det er faktisk et krav

Festen fik dog en brat slutning, da en 19-årig kvinde angiveligt blev voldtaget mellem kl. 7 og 9 torsdag morgen. En 20-årig mand, der også deltog ved festen, er sigtet for at have begået voldtægten. Det skriver SN.dk

Angiveligt skulle voldtægten være begået af den 20-årige mand fra Fredensborg, som blev han anholdt kl. 20.30 og fremstillet i grundlovsforhør fredag i Retten i Helsingør. 

Ifølge Nordsjællands Politi skejede festen ud og førte til voldtægten af den unge kvinde. Politiet oplyser endvidere, at kvinden var ude af stand til at modsætte sig handlingen.  

Dette fremgik også af sigtelsen, der blev læst op i Retten i Helsingør, hvorefter dommeren begærede lukkede døre. Derudover blev der også nedlagt navneforbud.  

Dommeren gav anklageren ret i, at man er nødt til at tage hensyn til, at efterforskningen af sagen er på et tidligt stadie. Ligeledes deltog yderligere 10 andre ved festen, som endnu ikke er blevet afhørt i forbindelse med den påståede voldtægt. 

I og med, at den 20-årige påståede gerningsmand var blevet varetægtsfængslet, var han iklædt en fangedragt i Retten i Helsingør. Hans hår var redt tilbage og kort i siderne. Han virkede rolig, og nægtede sig skyldig i anklagen, inden dørene blev lukket. 

Michael Qvist, der er senioranklager i sagen, fortæller ifølge SN.dk, at der sagtens kan nå en måned eller halvanden, før det kan lade sig gøre at rejse en eventuel tiltale. Det skyldes en kombination af sagens karakter, efterforskningen og de mange vidner.

Læs også

Kendt skuespillerinde scorer værtsjob på nyt TV 2-program

Derudover oplyser Michael Qvist, at den 20-årige påståede gerningsmand er blevet varetægtsfængslet i en uge fra fredag. 

 

Læs også