Forfærdeligt: Spritbilist torpederer ungt par på motorvej

24/07/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
En patrulje blev sendt ud til ulykken. Foto: Shutterstock
Agressiv kørsel og overhaling indenom førte formentlig til en trafikulykke, hvor en 54-årig spritbilist bragede ind i et ungt par.

Mest læste i dag

Torsdag klokken 17.34 blev politiet kaldt til Vestmotorvejen ved Vemmelev, hvor der var sket et færdselsuheld. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fredag.

En Seat med en 54-årig mand fra Korsør ved rattet havde under en undvigemanøvre ramt en Opel, der kørte i andet spor, hvorefter den ramte midterautoværnet og snurrede rundt. Føreren af Opelen var en 24-årig mand fra Faxe, der havde en 24-årig kvinde som passager.

Sigtes for spirkørsel - men det stopper ikke der

Efterfølgende blev den 54-årige alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille, der var et godt stykke højere end det tilladte. Derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Flere vidner havde set hans kørsel op til uheldet, og de forklarede politiet, at han havde kørt noget aggressivt og havde overhalet indenom, og han blev derfor også sigtet for at overtræde straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed. Den 54-årige blev kørt til behandling for sine knubs på sygehuset i Slagelse, men ingen andre kom noget til ved uheldet.

Det overvejes i øjeblikket, om den 54-årige skal fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.

 

Anbefalet til dig