Forsøgte at flygte fra politiet i en bil fyldt med narko

112
To unge mænd, fik travlt da de mandag kom i politiets søgelys.

Mest læste i dag

Østjyllands Politi fortæller at en patrulje tirsdag kl.13.42, fik øje på en mistænkelig bil med et par unge mænd i. Bilen kørte rundt på Kaserneboulevarden i Aarhus C. 

Betjentene ville bringe bilen til standsning, men det var føreren af bilen ikke indstillet på. Føreren valgte i stedet at træde på speederen og forsøgte at flygte fra betjentene. Patruljebilen fulgte efter med blink og sirene - biljagten varede kun en kilometer, før at de unge mænd valgte at bringe bilen til standsning. 

 

 

Bag rattet sad en 22-årig mand, som viste sig at have god grund til at forsøge at flygte fra betjentene. Han virkede narkopåvirket og blev straks anholdt, sigtet for narkokørsel og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. 

Den 24-årige mand som sad på passagersædet, havde en bæltetaske som var fyldt med flere tusinde kroner i kontanter. Under ransagningen af bilen fandt politiet også flere salgsposer med hash og skunk. Poserne lå bl.a. gemt i bilens ventilationssystem. 

Politiet beslaglagde både kontanter og stoffer, og begge mænd blev sigtet for besiddelse for af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

 

 

Anbefalet til dig