Forsvandt 12. juli: Nu er hun fundet død

20/8/21 14:08

Nicolai Busekist

Foto: Rigspolitiet
Politiet oplyser, at kvinden, der har været meldt savnet siden 12. juli, er fundet død

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ledt efter 51-årige Mille, der blev meldt savnet den 12. juli. Lige siden har politiet ledt efter kvinden.

Nu oplyser de, at den 51-årige kvinde er blevet fundet død.

Mandag blev der fundet en død person på Kostervej i Stege. Siden fundet af liget, har ordensmagtens teknikere arbejdet på at identificere den døde person.

Efter at have arbejdet ugen igennem på at fastslå identiteten på den afdøde person, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu med sikkerhed fastlagt, at der er tale om den 51-årige Mille, der har været savnet siden 12. juli i år.

Dette oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi selv i en pressemeddelelse, der er udsendt fredag kort efter middag.

Foto: Politi

Foto: Politi

I pressemeddelelsen oplyser politiet også, at de foreløbige undersøgelser viser, at der ikke er nogen tegn på, at Mille har været udsat for en forbrydelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kommer dog ikke nærmere ind på, hvad dødsårsagen er. De bekræfter blot, at de hidtidige undersøgelser ikke peger på, at der skulle være sket noget kriminelt i forbindelse med den 51-årige kvindes død.

Mille har – som sagt – været meldt savnet siden 12. juli, hvor hun selv forlod sin bopæl. Det var hendes familie, der meldte hende savnede. I denne forbindelse forklarede familien, at de var bekymrede for hendes velbefindende, da hun har brug for sin medicin dagligt.