Fortryder det øjeblikkeligt: 18-årig skulle aldrig have rullet vinduet ned

29/04/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Bilen holdt for rødt lys. Foto: Shutterstock
En uenighed i trafikken udviklede sig i går i den helt forkerte retning, da et ungt par kom op og toppes med en modkærende.  Tirsdag kl. 15.50 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til krydset mellem Grenåvej og Vestre Strandallé i Risskov, hvor en 18-årig mand og en 17-årig pige var blevet udsat for peberspray af en, for dem, ukendt mand. Det fortæller politiet selv i døgnrapporten onsdag, hvor de efterlyser den mand, som angiveligt trykkede pebersprayen i bund.  Den 18-årige forklarede, at de var kommet kørende ad Grenåvej, hvor de pludselig måtte undvige for en sort Skoda, der foretog en U-vending og herunder kom ind i deres kørebane. Den 18-årige fortsatte ligeud, og mens de holdt for rødt ved et lyskryds længere oppe ad vejen, kørte skodaen op på siden af dem. Kunne ikke høre ordentligt Den 17-årige rullede vinduet ned for at høre, hvad føreren ville, men idet hun rullede vinduet op, råbte førere af den anden bil ad dem og sprøjtede herefter peberspray ind i bilen til dem. Skodaen fortsatte i nordlig retning på Grenåvej. Manden beskrives som: 20-30 år Etnisk dansk Iført blå Moncler hue Kørende i sort Skoda Østjyllands politi hører gerne fra vidner til episoden på tlf 114.  

Mest læste i dag

En uenighed i trafikken udviklede sig i går i den helt forkerte retning, da et ungt par kom op og toppes med en modkærende. 

Tirsdag kl. 15.50 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til krydset mellem Grenåvej og Vestre Strandallé i Risskov, hvor en 18-årig mand og en 17-årig pige var blevet udsat for peberspray af en, for dem, ukendt mand. Det fortæller politiet selv i døgnrapporten onsdag, hvor de efterlyser den mand, som angiveligt trykkede pebersprayen i bund. 

Den 18-årige forklarede, at de var kommet kørende ad Grenåvej, hvor de pludselig måtte undvige for en sort Skoda, der foretog en U-vending og herunder kom ind i deres kørebane. Den 18-årige fortsatte ligeud, og mens de holdt for rødt ved et lyskryds længere oppe ad vejen, kørte skodaen op på siden af dem.

Kunne ikke høre ordentligt

Den 17-årige rullede vinduet ned for at høre, hvad føreren ville, men idet hun rullede vinduet op, råbte førere af den anden bil ad dem og sprøjtede herefter peberspray ind i bilen til dem. Skodaen fortsatte i nordlig retning på Grenåvej.

Manden beskrives som:

  • 20-30 år
  • Etnisk dansk
  • Iført blå Moncler hue
  • Kørende i sort Skoda

Østjyllands politi hører gerne fra vidner til episoden på tlf 114.

 

Anbefalet til dig