Fortryder dyt i trafikken

Foto: Rigspolitiet

En hændelse i formiddagstrafikken fik en dramatisk afslutning.

En hård opbremsning endte mandag med vold. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

"Mandag formiddag henvendte en 26-årig mand sig til politiet for at anmelde en episode, hvor han var blevet udsat for vold i trafikken. Den 26-årige mand har forklaret til politiet, at han mandag formiddag ved 10-tiden kørte fra Beder mod Hørning, hvor han på en længere strækning kørte bag ved den samme bil," skriver Østjyllands Politi, inden de tilføjer:

"Da de kørte ind på Skanderborgvej ved Hørning, lavede den forankørende bil, ifølge den 26-åriges forklaring, en katastrofeopbremsning, hvorfor han også bremsede hårdt op for at undgå påkørsel. Den 26-årige har forklaret, at han blev chokeret over den hårde opbremsning og derfor dyttede af den forankørende bil."

Det resulterede i, at føreren af den forankørende bil steg ud og råbte af den 26-årige, hvorefter han gik hen og slog på sideruden, åbnede fordøren og gav den 26-årige et slag i ansigtet. Føreren gik derefter tilbage til sin egen bil og kørte fra stedet.

Østjyllands Politi slår desuden fast, at de gerne hører fra eventuelle vidner, der har overværet episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også

Nu giver endnu en ting adgang til coronapas

Cykeltyveri udvikler sig i uheldig retning

Natten til tirsdag kl. 01.19 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et muligt cykeltyveri på Dytmærsken i Randers.

Politiet fortæller, at der blev sendt en patrulje til stedet, der dog hurtigt kunne konstatere, at de tre mænd, der stod ved cyklen, ikke var cykeltyve.

"To af mændene virkede dog påvirket af alkohol, mens den sidste, en 25-årig mand virkede narkopåvirket. Betjentene havde derfor mistanke om, at han kunne være i besiddelse af narkotika, og han blev visiteret."

"Under visitationen fandt betjentene to ulovlige knive i en skuldertaske, og den 25-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven. Han blev ikke fundet i besiddelse af narkotika."

Læs også

Især kvinder gør det under corona

 

 

 

 

Læs også