Fuld jæger sover bag rattet: Betjente får chok, da de kigger på passagersædet

112
Jægeren faldt i søvn bag rattet natten til mandag, da han var på vej ud for at skyde mårhunde. Foto: Shutterstock
Mand faldt i søvn på vej på jagt . Nu er han sigtet for spritkørsel

Mest læste i dag

I døgnrapporten tirsdag fortæller Østjyllands Politi, at en af politikredsens patrulje mandag nat måtte vække en mårhunde-jæger, der fik sig en skraber. 

En patrulje besluttede sig natten til tirsdag kl. 1.48 at undersøge en bil nærmere, som holdt stille på Korupskovvej i Ryomgård.

Bilen holdt med tænding på og bag rattet sad en mand og sov. Da de kiggede over på passagersædet, ventede der dog betjentene noget af etc chok. Ved siden af den sovende jæger stod nemlig et jagtgevær, og det fik betjentene til at tilkalde forstærkning.

Da manden bag rattet pludseligt vågnede op, stod betjentene klar og råbte til ham, at han skulle komme ud af bilen. Det efterkom den noget overraskede mand, som straks blev lagt i håndjern. 

Ville skyde mårhunde

Føreren var en 30-årig mand, som fortalte, at han var på vej ud for at skyde mårhunde. Undervejs var han blevet træt og faldet i søvn i bilen, lød forklaringen. 

Manden har tilladelse til at bære våben i forbindelse med jagt, men da en alkometertest viste, at han var beruset, besluttede politiet at beslaglægge alle hans jagtvåben, mens det bliver vurderet, om han må beholde dem. Derudover blev jægeren også sigtet for spritkørsel. 

 

Anbefalet til dig