Hestepærer skabte stor vrede: Mand sigtet for hærværk

Foto: Shutterstock

To mænd endte i konflikt over en dynge hestepærer. Nu er én af dem sigtet for hærværk

Onsdag blev en dynge hestepærer årsag til, at betjente fra Fyns Politi blev kaldt til Holmdrup Huse øst for Svendborg. Episoden resulterede i, at en 39-årig mand fra Nørre Aaby nu er sigtet for hærværk.

Læs også

Slår alarm: Disse danskere er særligt udsatte lige nu

Det skriver Fyns Amts Avis

Politikommissær ved Fyns Politi Christian Billesø oplyser, at der blev ringet til politiet klokken 11.04. 

"Den 39-årige mand kommer kørende i hestevogn sammen med to børn, da hesten laver bummelum på vejen. Enten ser han det ikke, eller også er han ligeglad; han samler det i hvert fald ikke op," fortæller han til Fyns Amts Avis. 

En 60-årig forbipasserende fortalte ham, at han skulle huske at samle hestepærerne op. Faktisk insisterede han på, at de blev fjernet fra vejbanen. 

Den 39-årige mand i hestevognen tog dog ikke så godt imod påtalen fra den ældre mand. Faktisk fik det ham til at reagere så voldsomt, at den 60-årige følte sig nødsaget til at ringe til politiet. 

"Han har forklaret, at den 39-årige blev så vred, at han sprang ud af hestevognen og sparkede flere gange på hans bil, så den fik en bule i bagskærmen," siger Christian Billesø. 

Politikommissæren understreger dog, at der ikke er helt enighed omkring sagen. De to mænd har nemlig ikke oplevet sagen på helt samme vis. 

Kusken indrømmer at have sparket ud efter bilen, men han hævder, at han gjorde det, mens han fortsat sad på sin hestevogn. Desuden holder han også fast i, at det ikke forårsagede skader på bilen, da han kun ramte bilens ene forhjul. 

Betjentene, der var blevet tilkaldt til stedet, kunne ganske vist konstatere, at bilen havde en bule. Det var dog ikke muligt for dem med sikkerhed at fastslå, hvorvidt det var en ny bule, eller om den var af ældre dato.

Læs også

Mange bliver snydt: Nu advares disse danskere

Ikke desto mindre endte det med en sigtelse til den 39-årige kusk. 

 

Læs også