Hjemmerøvere bandt ægtepar med strips: Politiet frigiver nye detaljer og fornyer efterlysning

04/09/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Politiet fremviser foto af de sorte strips i håb om, at de kan føre til nye oplysninger i sagen. Ring 114 til politiet, hvis du har info i sagen. Foto: Nordjyllands Politi
Nordjyllands Politi frigiver nye oplysninger fra efterforskning i en alvorlig sag, hvor et ægtepar blev udsat for hjemmerøveri: Politiet har nemlig i løbet af efterforskningen fået indsnævret gerningstidspunktet

Mest læste i dag

Siden det alvorlige hjemmerøveri 12. august 2019 mod ægteparret på en adresse mellem Biersted og Aabybro har Nordjyllands Politi efterforsket intenst i sagen, og det er fra den efterforskning, at man nu frigiver nye oplysninger: at gerningstidspunktet for hjemmerøveriet er snævret kraftigt ind fra kl. 0430 til kl. 0530 om morgenen den 12. august 2019. 
 
”Og derfor søger vi nu særligt efter vidner, der måtte have set personer eller mistænkelige køretøjer i området omkring gerningsstedet i dette tidsrum,” siger lederen af efterforskningen, politikommissær Lene Madsen i en pressemeddelelse.

Hun oplyser ligeledes, at efterforskningen desuden har vist, at de forurettede blev bundet med sorte strips, som gerningsmændene medbragte.  

Gerningsstedet er på en adresse – en gård – beliggende mellem Biersted og Aabybro.

Signalementet af gerningsmændene, der tidligere har været offentliggjort, er: 

  • To maskerede gerningsmænd
  • 20-30 år
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt tøj og tildækkede ansigter
  • Anvendte peberspray

Derudover fortæller politiet nu også, at gerningsmændene ikke er lige høje.

Foto: Nordjyllands Politi

Anbefalet til dig