"Jeg har noget til dig": 72-årig trækker våben under skænderi i kassekø

112
En ældre mand truede en kun 19-årig, da de mødtes på en tankstation. Foto: Rigspolitiet
72-årig truede ung mand groft, da de blev uvenner i køen på en tankstation.

Mest læste i dag

Tirsdag fortøller Østjyllands Politi, at en 72-årig mand natten til tirsdag blev anholdt og sigtet for at have truet en 19-årig mand på livet. Det viser sig, at det var en natlig stridighed på en tankstation i Viby, der førte til det dramatiske optrin, som tvang politiet til at rykke ud. 

Hændelsen tog sin begyndelse midt om natten. De to mænd var omkring klokken 3.35 begge kunder på en tankstation på Ormslevvej i Viby. Den 72-årige var - ifølge politiets oplysninger - lettere beruset og var lidt langsom til at lægge sine varer på disken. 

Det gjorde den 19-årige så utålmodig og irriteret, at han gik foran i køen, skubbede mandens ting til side og betalte for sine egne varer.

Stikker af

Den opførsel medførte en højlydt diskussion mellem de to kunder, og pludseligt trak den 72-årige en pistol frem fra sit indkøbsnet og sagde: ”Jeg har noget til dig”.  Han gik efterfølgende ud af butikken og ind i en ventende taxa, der kørte fra tanken. 

Både den 19-årige og ekspedienten på stedet var noget chokerede over episoden og ringede til politiet. En patrulje standsede kort efter taxaen på Grundtvigsvej i Viby. Her blev den 72-årige mand anholdt. 

Han erkendte, at han havde trukket en pistol – men at det var en plastikpistol, som han efter episoden på tanken havde givet til en ven. Politiet kørte hen til vennen, der bekræftede historien og viste plastikpistolen, som betjentene beslaglagde. Den 72-årige blev sigtet for trusler på livet. 

 

Anbefalet til dig