Knytnæveslag og spark i skridtet: Bilister kommer op og slås på åben gade

29/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Vejvreden fik frit løb. Foto: Rigspolitiet
To bilister lod temperamenterne løbe af med sig, da den ene overhalede den anden.

Mest læste i dag

To bilister kom torsdag formiddag op at slås i Gilleleje. De to kamphaner var blevet uenige i trafikken, og det udviklede sig til håndgemæng. 

Det hele startede, da den ene bilist, der kørte i en cremefarvet Citroën, overhalede en 46-årig mand fra Kgs. Lyngby, da de kørte ved de dobbeltoptrukne streger ved rundkørslen på Bonderupvejen. Overhalingen fik den 46-årige mand til at trykke hornet i bund og dytte af den anden bilist, der - som svar på dyttet - gjorde tegn til, at den 46-årige skulle køre ind til siden.

Det gjorde dne 46-årige, og så rullede han bilruden ned. Manden i den cremefarvede Citröen tog fat i hans krave. Herefter steg den 46-årige ud af sin bil, og så gik det først galt. Den fremmede mand stak den 46-årige et knytnæveslag ved øjet, men det ville den 46-årige ikke finde sig i. Han kvitterde med et spark i skridtet på den anden mand. 

Da slagsmålet var overstået, så kørte manden i den cremefarvede Citroën fra stedet. Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten for fredag. 

Politiet har også udsendt et signalement af manden i den cremefarvede Citroën. Han beskrives som:

  • Østeuropæisk af udseende
  • 35-37 år
  • 185 cm høj og muskuløs
  • hvid i huden med sort kort hår.
  • Hans ansigt bar præg af et hårdt liv og han var iført sort hættetrøje, sort eller blå cowboyjakke samt sorte træningsbukser med hvide striber. 

Anbefalet til dig