Køreprøve endte helt galt: Mand dumpede og fik tre alvorlige sigtelser

Foto: Shutterstock

Køreprøven endte næppe som forventet for den mandlige køreskoleelev. I stedet for et nyerhvervet kørekort, endte han med tre alvorlige sigtelser

En 30-årig havde sandsynligvis ikke forventet at dumpe sin køreprøve. I hvert fald var han så overbevist om sine egne evner, at han havde taget sin egen bil med til køreprøven.

Læs også

Claus Holm i stor sorg

Onsdag ved middagstid satte han sig ind i sin bil og kørte hjem, efter han havde været til køreprøve i Thisted. Det fandt politiet dog en anelse besynderligt, for han bestod nemlig ikke sin køreprøve. Det skriver TV MIDTVEST.

Derfor besluttede politiet naturligvis at følge efter ham. Det fortæller Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

En anelse syd for Thisted på Næstrupvej blev den 30-årige mand stoppet af politiet. Her blev han naturligvis konfronteret med det manglende kørekort. Selvom det er problematisk i sig selv, var det ikke den eneste sigtelse, manden endte med at få med hjem.

Efter at have bragt ham til standsning, fandt betjentene nemlig ud af, at han påvirket.

"Da vi stoppede ham, var han påvirket af euforiserende stoffer," lyder det fra Jørgen Jensen fra politiet i Thisted.

I og med, at den 30-årige mand havde kørt uden gyldigt kørekort og var påvirket af euforiserende stoffer, skulle han anholdes. Normal praksis i disse sager er, at bilisten anholdes og dernæst transporteres til en læge, der skal tage en blodprøve.

Bilisten syntes tilsyneladende ikke, at der var nogen grund til, at han skulle anholdes. Derfor valgte han også at modsætte sig anholdelsen.

Læs også

Stor gæld: Tidligere 'Vild med dans'-deltager jages af Skat

Som et resultat af dette, endte hans tur til køreprøve med at koste ham hele tre alvorlige sigtelser: for at køre uden kørekort, for at køre påvirket og for at modsætte sig anholdelse.