Kvik 28-årig kvinde stopper spritbilist: Politiet takker for samarbejdet

18/10/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Modelfoto. Da en politipatrulje nåede frem til stedet, så skulle den 26-årige mand puste i alkometret. Foto: Shutterstock
En 26-årig mand havde fået lidt for meget at drikke til at han kunne køre, men det var desværre ikke gået op for ham selv.

Mest læste i dag

23:15 torsdag aften modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om spritkørsel. Anmeldelsen kom fra en 28-årig kvinde, som havde fået kontakt til en 26-årig mand, som kvinden mente havde drukket, inden han satte sig bag rattet. Hun havde kort tid forinden kørt bag ved manden i sin personbil, hvor hun så ham køre med meget svingende hastighed - først hurtigt, dernæst langsomt.

Derudover kunne hun også fortælle, at manden var tæt ved at påkøre modkørende bilister, da han slingrede kraftigt. Da bilisten standsede på Markedsvej i nærheden af Års, holdte også kvinden ind og tog kontakt til ham.

Dernæst kontaktede hun politiet, som over telefonen vejledte kvinden i at holde øje med manden og sørge for, at han ikke drak alkohol eller kørte videre. En patrulje blev sendt af sted. De ankom kort efter, hvor de udførte en alkometertest. Ganske rigtigt viste det sig, at manden var påvirket af alkohol i en sådan grad, at hans promille oversteg de tilladte 0,5. Han blev derfor sigtet og anholdt for spritkørsel.

Det fortæller Nordjyllands Politi i deres døgnrapport, hvor de også siger tak til den 28-årige kvinde for samarbejdet.

Anbefalet til dig