Kvinde fik lyst til Pepsi i Rema 1000: Efterfølgende fik hun uventet besøg

Foto: Shutterstock.

Om det var akut tørst, der var skyld i hændelsen, det melder episoden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis seneste døgnrapport ikke noget om.

Tirsdag klokken 15.43 fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde havde taget nogle sodavand, der var udstillet i indgangen til Rema 1000 på Grønnegårdsvej i Nykøbing.

Læs også

Rørende hyldest fra politiet: Tjalfes sidste nattevagt

Vakse vidner havde imidlertid set, hvilken bil kvinden var kørende i og havde taget registreringsnummeret. Det betød, at kvinden kort efter fik besøg af en politipatrulje. 

Det viste sig at være en 51-årig kvinde, og hun blev sigtet for at have stjålet 50 flasker Pepsi, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Foto: Shutterstock. 

Ulovlig indsamling til SOS Børnebyerne

Rema 1000-episoden er ikke den eneste hændelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis seneste døgnrapport, hvor en borger kom i politiets søgelys.

En kvinde anmeldte tirsdag omkring klokken 12.40, at en ‘indsamler’ kørte omkring i Kalbyriskvarteret i Næstved på et elløbehjul og tilsyneladende samlede ind til SOS Børnebyerne. Kort efter henvendte en repræsentant fra Børnebyerne sig til politiet. 

Lige nu er der ikke nogen indsamling i gang, og selv om den såkaldte indsamler måske har en original indsamlingsbøsse, må det være en, han er kommet til på uærlig vis.

Indsamlinger skal være godkendt af Indsamlingsnævnet, og indsamlerne skal kunne forevise tilladelse til indsamlingen, understreger politiet.

Læs også

Ostepops-drama udviklede sig: Så kom politiet