Kvinde gik amok på genbrugsplads: Endte med at koste hende bilen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 48-årig kvinde gik så meget amok på en genbrugsplads, at det endte med at koste hende bilen.

Mest læste i dag

Som politibetjent er der stor variation i de opgaver, man bliver kaldt ud til.

Det hører sig dog sandsynligvis sjældenhederne til, at man bliver kaldt ud til en genbrugsplads, fordi en kvinde er gået amok.

Ikke desto var det, hvad betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev kaldt ud til mandag kl. 10.27.

Her blev de nemlig kaldt ud til en genbrugsplads på Skovsøvej i Slagelse, hvor en 48-årige kvinde var gået amok.

Den 48-årige kvinde var af en medarbejdet på genbrugspladsen blev vejledt om at sortere sit affald korrekt. Tilsyneladende havde det ikke den ønskede effekt, for kvinde endte med at blive rasende.

Faktisk blev hun så sur, at hun besluttede sig for at sætte sig ind i sin bil, som hun startede og dernæst styrede direkte mod den ansatte og en af hans kolleger.

Det var meget tæt på at gå helt galt, for først lige inden hun ramte den, valgte den 48-årige kvinde at svinge bilen væk fra de to ansatte på genbrugspladsen i Slagelse.

Måske havde kvinden blot i sinde at skræmme de to personer. Men den 48-årige kvinde, der kommer fra Korsør, havde dog næppe regnet med, hvad der ville ske bagefter.

Kort efter, at denne episode fandt sted, blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nemlig kaldt ud til stedet, hvor hun blev sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport for mandag d. 13. juni, hvori det også fremgår, at hendes adfærd betegnes som vanvidskørsel, hvilket har medført, at hendes bil blev beslaglagt på stedet.

Hvad der sandsynligvis blot skulle have været en hurtig tur på genbrugspladsen, endte derfor med at blive en yderst bekostelig affære for den 48-årige kvinde.

Anbefalet til dig