LIGE NU: Bryder corona-restriktionerne - Så falder hammeren

112
Foto: Shutterstock
Det straffes, hvis man ikke overholder de gældende restriktioner, der skal lægge en dæmper på smittespredningen.

Mest læste i dag

Det koster, hvis man ikke overholder corona-restriktionerne. Det understreger Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fredag i døgnrapporten, hvor de fortæller om en 56-årig mand, der måtte til lommerne af netop den grund. 

En 56-årig mand fra Køge blev torsdag aften sigtet for at have overtrådt bekendtgørelsen om test og isolation, fortæller politiet. 

Den 56-årige ankom med færgen til Rødbyhavn klokken 18.30, og da han blev kontrolleret ved indrejsen, viste det sig, at han også var indrejst i søndags, og at han der var blevet vejledt om at gå i selvisolation, da han ikke kunne fremvise en aktuel COVID-19-test.

Han står nu til en bøde på 3.500 kroner.

Overtræder loven

Det er dog ikke det eneste tilfælde, hvor en borger har måtte betale for at overtræde den for nuværende gældende corona-lovgivning. Det skete tirsdag i denne uge.

Her var det også betjente fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der måtte hive bødeblokken frem. 

Det skyldtes, at de sigtede en 36-årig mand fra Nakskov for overtrædelse af sundhedsloven. Han ankom tirsdag aften til Rødbyhavn med færgen fra Tyskland, og ved indrejsekontrollen kunne politiets udlændingekontrolafdeling konstatere, at han også var indrejst og kontrolleret mandag aften. 

Her var han blevet vejledt om at gå i selvisolation. Det havde han tydeligvis ikke overholdt, og den 36-årige står nu - ligesom den 56-årige - til en bøde på 3.500 kroner for overtrædelsen, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

 

Anbefalet til dig