Mand gik amok i Rema 1000: Slog og tog kvælertag på medarbejder

22/06/2022

Nicolai Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand gik tirsdag aften amok i en Rema 1000-forretning, hvor han både slog og tog kvælertag på en medarbejder.

Mest læste i dag

Tirsdag aften måtte betjente fra Østjyllands Politi en tur forbi Rema 1000 på Trøjborgvej i Aarhus N.

Klokken 22.02 fik de nemlig en anmeldelse om, at et butikstyveri i den pågældende Rema 1000-forretning havde udviklet sig til et røveri.

Angiveligt havde gerningsmanden truet personalet og slået en medarbejder, der forsøgte at blokere udgangen, inden det lykkedes ham at stykke af fra stedet.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport den 22. juni.

Personalet i Rema 1000-forretningen i den nordlige del af Aarhus, forklarede til betjentene, at manden havde bedt om at få to pakker cigaretter, som han derefter forsøgte at stjæle.

I stedet for at betale for dem, tog ham blot de to pakker cigaretter, uden at lægge penge, hvorefter han forsøgte at gå ud af butikken.

To af forretningens medarbejdere var dog hurtige til at se, hvad der foregik, hvorfor de nåede at stille sig i vejen for ham, så udgangen blev spærret.

Det ville manden dog slet ikke finde sig, da det ifølge medarbejderne fik manden til at true dem. Blandt andet skulle han have sagt, at han havde et våben på sig.

Dernæst skulle han igen have forsøgt at forlade butikken, men en medarbejder forsøgte at holde ham tilbage. Det fik ham til at gå amok, da han kortvarigt tog fat om halsen på hende, hvorefter han slog hende på armen med en dåse energidrik.

Dette fik naturligvis den kvindelige medarbejder til at give slip på manden, som derefter løb væk fra Rema 1000-forretningen på Trøjborgvej.

Kort tid efter anmeldelsen dukkede flere patruljer fra Østjyllands Politi op ved forretningen, men det lykkedes dog ikke at finde frem til gerningsmanden.

I døgnrapporten fremgår det, at sagen dog ikke er blevet droppet, efter gerningsmanden ikke var at finde. Derimod bliver røveriet nu efterforsket nærmere.

Anbefalet til dig