Mand stjæler stor dunk håndsprit fra sygehus: Det kom han til at fortryde

18/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Betjentene lod sig ikke narre. Foto: Shutterstock
En årvågen patrulje pågreb en mand, der havde stjålet en stor dunk håndsprit fra sygehuset i Hjørring.

Mest læste i dag

En lidt for hurtig gæst på Sygehus Vendsyssel i Hjørring troede nok, at han kunne få sprittet sine lange fingre af. Men sådan skulle det ikke gå.

Det fortæller Nordjyllands Politi på Twitter. 

En patrulje fra netop Nordjyllands Politi var nemlig også tilstede på Sygehus Vendsyssel, hvor de førte tilsyn. Hændelsen fandt sted mandag. Her opdagede patrulje en mand, der var i besiddelse af en stor dunk håndsprit. Betjentene valgt at konfrontere ham. 

Da dunken blev påtalt af patruljen, gik manden straks til bekendelse og indrømmede det åbenlyse. Han havde stjålet dunken med håndsprit. 

En sigtelse var ikke nok

Manden var dog ikke færdig med at være uheldig. Det lykkedes nemlig også betjentene at finde frem til, at han havde kørt bil i frakendelsestiden, så det fik manden også en sigtelse for, som han kunne lune sig på i bussen hjem. 

Selvom politiet kom i vejen for tyven på Sygehus Vendsyssel, så er hændelsen ikke enkeltstående. Politikredse fra så godt som alle dele af Danmark har de seneste uger fortalt om tilfælde af tyveri, hvor håndsprit, ansigtsmasker og andre vigtige redskaber for sundhedsvæsnet har været målet. 

Derfor kommer Nordjyllands Politi også med en opfordring, som de mener, at alle danskere bør følge. 

"Vi støtter op om sygehusenes vigtige arbejde. Gør det samme." 

 

 

Anbefalet til dig