Mand stukket i halsen ved pizzeria

Foto: Presse-fotos.dk

Søndag eftermiddag måtte politiet rykke ud til et knivstikkeri, hvor en mand blev stukket i halsen

Søndag eftermiddag blev en peron stukket i halsen med en kniv. Det voldsomme knivoverfald sted på Slotsherrensvej i København.

Læs også

Fly styrtet ned: 8 personer døde

Det forklarer Espen Godiksen, der er central efterforskningsleder i Københavns Politi til TV 2. Han fortæller også, at offeret blev fundet på gaden ved Slotsherrensvej.

"Det er sket ved et pizzeria," siger han til TV 2.

Foto: Presse-fotos.dk

Mere specifikt er der tale om Roberto's Pizzeria, der ligger i nærheden af Islev Station.

Manden blev stukket i halsen, og politiet har sidst på eftermiddagen ikke kunne oplyse yderligere om hans tilstand. Meldingen fra Espen Godiksen er blot, at han blev kørt til behandling på Rigshospitalet,

Foto: Presse-fotos.dk

Han forklarer også, at han ikke er bekendt med offerets alder, men kan dog oplyse, at der er tale om en mand, der ikke er dansk statsborger.

Anmeldelsen om knivstikkeriet tikkede ind hos politiet klokken 16.41 sent søndag eftermiddag. Det fik politiet til at rykke ud til stedet, som med det samme blev spærret af, så nærmere undersøgelser kunne foretages.

Foto: Presse-fotos.dk

"Vi kommer til at arbejde derude nogle timer endnu," forklarer  efterforskningsleder Espen Godiksen omtrent en time efter anmeldelsen.

Desuden fortæller han, at offerets pårørende endnu ikke er blevet underrettet om overfaldet, og at gerningsmanden ikke er blevet anholdt. Politiet har dog en formodning om, hvem det er, og de leder derefter efter ham.

Læs også

Ambulance bragte mand på hospitalet med slemme mavesmerter: Scanning chokerede lægerne