Mand til tv-kendis i voldsomt biluheld

20/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

112
Modelfoto. Foto: Shutterstock
Tv-kendissen Jim Lyngvilds mand, Morten Paulsen, var onsdag offer for en voldsom ulykke. Et kæmpestort træ væltede og hamrede lige ned i hans bil.

Mest læste i dag

Ulykken skete da Morten Paulsen var på vej igennem en skov i Vissenbjerg på Fyn. Det fortæller Jim Lyngvild til Newsbreak.dk.

Morten Paulsen var ikke alene i bilen, men havde parrets fælles ven Morten Skov med i bilen.

Ingen fysiske mén

Både Paulsen og Skov er sluppet fra ulykken uden fysiske mén, men Jim Lyngvild fortæller at hans mand har brug for at fordøje den voldsomme oplevelse, derfor vil han heller ikke selv tale om ulykken med pressen.

"Hold da kæft, hvor finder man ud af hvor skrøbeligt livet er, hvor meget man skal huske at kysse hinanden godnat og sige godmorgen, når sådan noget her sker," siger Jim Lyngvild.

Træet kom ud af det blå

De to Morten'er kom kørende stille og roligt forbi skoven, da det kæmpemæssige træ pludseligt væltede. Det skete ikke af sig selv, men fordi en mand med motorsav netop havde fældet det, lyder forklaringen.

"Træet vælter, rammer ned lige foran bilen og river kofangeren af. Det hopper op igen og falder direkte ned på taget over bagsæderne. Havde der siddet nogle på bagsæderne, var deres hoveder blevet kvast. Træet springer igen op og rammer ned på anhængertrækket og får bilens forende til at lette fra vejen – traileren er total smadret. Ja nærmest pulveriseret," siger Jim Lyngvild.

Kunne være gået meget værre

Efter ulykken mener modekongen, at der er grund til at takke de højere magter. Det kunne nemlig være gået meget værre

"Faktisk bremser Morten bilen ned kun 500 meter før ulykken. Da kommer der nemlig pludselig en dame gående ud på vejen. Det sekund, de er blevet forsinket, har måske reddet deres liv," siger Jim Lyngvild.

Både rystet og rasende

Jim Lyngvild er ikke kun rystet over uheldte – han er også rasende over, at man vælger at fælde så stort et træ midt på dagen uden sikkerhedsforanstaltninger, når der er risiko for, at det kan vælte udover offentlig vej.

"Det er jo livsfarligt. Jeg bliver provokeret over, at man kan finde på at fælde så store træer uden at have professionelle indblandet. Det er jo sindsygt, at et menneske går helt alene og fælder træer på den måde. Jeg ved godt, at det ikke skete med vilje, men det er en hovedløs handling," siger Jim Lyngvild.

Jim Lyngvilds mand og hans kammerat er i dag begge ved at blive undersøgt for eventuelle piskesmæld i forbindelse med ulykken.

I døgnrapporten

Ulykken onsdag eftermiddag er også beskrevet i Fyns Politis døgnrapport.

Her står der:

Part 2 i personbil med påhængsvogn kørte i sydlige retning, da et træ væltede i forkert retning over kørebanen, i forbindelse med fældning af det. Træet ramte ned i personbil og påhængsvogn med materielskade til følge.

Anbefalet til dig