Misbrugte tre mindreårige - heriblandt sin egen datter

112
Torsdag faldt der dom i sagen om en række grove seksuelle overgreb på tre mindreårige piger, en 34-årig mand er nu dømt i den modbydelige sag.

Mest læste i dag

Det var en videochat der sidste år i december, afslørede at forholdet mellem manden og pigerne ikke var normalt. Det var nemlig netop den videochat, mellem manden og hans datter - og datterens veninde, der gjorde at venindens forældre opdagede hvad der foregik, det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Det var først da niecen fandt ud af, at politiet var i gang med at efterforske sagen, at hun fik mode på også at fortælle sin historie. Hun havde nemlig også været udsast for overgreb tilbage i 2010 til 2013. 

Overgrebene på pigerne spænder vidt, det er fra blufærdighedskrænkelse Via Facetime til decideret voldtægt.  

Under politiets efterforskning af manden, fandt de - blandt andet via videoer fundet i mandens hjem, frem til flere tilfælde af overgreb.

Specialanklager Jesper Rubow udtaler - ”Det er en tragisk og ulykkelig sag med grove overgreb mod børn. Det er en sag uden vindere. Alle er tabere i sådan en sag, men jeg håber alligevel, at retssystemet har givet de tre forurettede piger den oprejsning, som retssystemet kan,” siger specialanklager Jesper Rubow. 

Den 34-årige blev ved retten i Randers idømt 7 års fængsel for overgrebene. Derudover blev han også idømt bolig-og besøgsforbud - det betyder at han ikke må få besøg af børn eller tage ophold i hjem hvor der er børn. Han skal også betale de tre piger en erstatning. 

Den 34-årige mand erkendte sig delvist dommen og udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

 

 

Anbefalet til dig