Mistænkeligt dødsfald spærrer lille dansk by: Ni personer anholdt

18/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Politiet er tilstede i Oue tirsdag. Foto: Shutterstock
Nordjyllands Politi modtog tirsdag morgen et opkald om en livløs mand på en adresse i Oue, der ligger i 9500 Hobro.

Mest læste i dag

Det fortæller Nordjyllands Politi tirsdag.  

Politi og ambulance kørte til stedet og konstaterede, da de kom frem kunne man konstatere, at der var tale om en polsk mand bosiddende i Oue. Manden var livløs og havde skader i hovedet. Han overlevede desværre ikke, og blev erklæret død klokken 07.11. 

”Der befandt sig ni personer på samme adresse som afdøde, som nu er anholdt, da politiet betragter omstændighederne omkring dødsfaldet som mistænkelige. Det er vores opfattelse, at der i løbet af natten har været drikkelag på den aktuelle adresse,” udtaler vicepolitiinspektør Christian Toftemark fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er endnu ikke klarlagt, hvordan den afdøde mand havde pådraget sig sine skader, hvilket politiet nu er i gang med at undersøge. De oplyser i den forbindelse, at de ikke har flere oplysninger i sagen for nuværende, men vil holde offentligheden opdateret via opdateringer på deres sider på sociale medier. 

Ikke muligt at køre gennem Oue

Politiet er massivt til stede i den lille by, hvilket betyder ændringer for trafikken i byen.

Et større område i Oue by er nemlig netop nu afspærret i forbindelse med sagen. Derfor er det således ikke muligt for trafikanter at køre gennem byen.

Anbefalet til dig