”Mogens” besøger plejeboliger - tømte 91-årig kvindes pung

04/6/19 10:41

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Rigspolitiet
  To ældre kvinder på 90 og 91 år fik søndag eftermiddag uanmeldt besøg i deres plejeboliger på Anlægsvej i Ulstrup. En mand, der oplyste, at han hed Mogens, havde opsøgt kvinderne for at spørge, om de kunne veksle penge. Den 90-årige kvinde blev kontaktet af manden søndag mellem kl. 12 og 13, hvor han bad hende om at veksle en 500 kr. seddel, hvilket hun dog afslog. I stedet bad hun manden om at forlade stedet, hvilket han gjorde uden at få noget med sig. Umiddelbart efter fik den 91-årige kvinde besøg af manden, der spurgte, om hun kunne veksle en 1000 kr. seddel. Dette afviste kvinden, og manden gik fra stedet. Først i løbet af mandagen gik det op for kvinden, at hendes pung var blevet tømt for kontanter.  Kvinderne beskriver ”Mogens” som: Dansk 30-40 år 180-185 cm høj Almindelig af kropsbygning Lys i huden og med lyst, kort hår Var iført blåt joggingtøj Talte dansk Har man oplysninger om, hvem ”Mogens” kunne være, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

To ældre kvinder på 90 og 91 år fik søndag eftermiddag uanmeldt besøg i deres plejeboliger på Anlægsvej i Ulstrup. En mand, der oplyste, at han hed Mogens, havde opsøgt kvinderne for at spørge, om de kunne veksle penge. Den 90-årige kvinde blev kontaktet af manden søndag mellem kl. 12 og 13, hvor han bad hende om at veksle en 500 kr. seddel, hvilket hun dog afslog. I stedet bad hun manden om at forlade stedet, hvilket han gjorde uden at få noget med sig.

Umiddelbart efter fik den 91-årige kvinde besøg af manden, der spurgte, om hun kunne veksle en 1000 kr. seddel. Dette afviste kvinden, og manden gik fra stedet. Først i løbet af mandagen gik det op for kvinden, at hendes pung var blevet tømt for kontanter. 

Kvinderne beskriver ”Mogens” som:

  • Dansk
  • 30-40 år
  • 180-185 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Lys i huden og med lyst, kort hår
  • Var iført blåt joggingtøj
  • Talte dansk

Har man oplysninger om, hvem ”Mogens” kunne være, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.