Mystisk mand i latexdragt skaber kaos: Nu beder politiet om hjælp

Billedet er et genrefoto, og viser ikke den omtalte mand (Foto: Shutterstock)

En mand iført en latexdragt er blevet spottet 14 gange over syv dage – nu beder politiet om hjælp i sagen

Nordsjællands Politi har modtaget talrige anmeldelser fra forskellige borgere, der har observeret en mystisk mand iført en latexdragt.

Læs også

Overrasket ægtepar: Dumpede ned fra himlen

Faktisk har de modtaget hele 14 anmeldelser over i alt syv dage. Alle anmeldelserne har gået på, at man har set en mand iført latexdragt i området omkring Tisvilde Hegn. I nogle tilfælde har han endda blottet sig og rørt ved sig selv.

Blandt andet har Nordsjællands Politi modtaget en anmeldelse fra en cyklist, der så en mand iført latexdragt ligge i skovbunden. Han havde blå strips om håndled og ankler, for at få det til at ligne, at han var bundet. Manden havde desuden sminke i ansigtet.

Ifølge SN.dk er det sket flere gange, at en mand med lignende tøj har ligget i skovbunden med strips både ankler og håndled, så det har lignet, at han var bundet. Hver gang skovgæster nærmer sig ham, er han løbet sin vej.

Det er dog langt fra først nu, at anmeldelserne er begyndt at tikke ind. Allerede den 27. december 2019 fik de en anmeldelse om en mand med latexdragt og -maske, som var blevet spottet ved en parkeringsplads ved stranden i Tisvilde.

Morten Riisager-Pedersen, der er politikommissær ved Nordsjællands Politi vurderer, at det er den samme mand, der er tale om. Det er dog endnu ikke lykkedes at fange manden, og derfor forklarer Morten Riisager-Pedersen, at man hurtigst muligt skal ringe 114, hvis man ser manden.

Dermed er det muligt for politiet at sende en patrulje ud, som kan afsøge området, så han ikke når at forsvinde. Derudover lyder det også, at man gerne må kontakte politiet, hvis man har relevant information om 'Latexmanden'.

"Vi må appellere til, at hvis man har en fornemmelse af, at der er nogen, vi kunne køre ud og hjælpe, må man gerne tippe os og vise os en retning. Hvis han bliver set så ofte, så kunne det jo være, der var nogen i nærområdet, der kunne have en mistanke om, hvem det kunne være, siger politikommissæren," siger Morten Riisager-Pedersen ifølge SN.dk, og fortsætter:

"Det har stået på i lang tid nu, og vi har lidt en fornemmelse af, at der måske er nogen, der ved lidt mere."

Det er dog kun de tilfælde, hvor manden har udvist blufærdighedskrænkende adfærd, som politiet kan sigte ham for. Dette ændrer dog ikke på, at de gerne vil have en 'adfærdsregulerende samtale' med manden, forklarer politikommissæren.

Spottet i mandags

SN.dk skriver desuden, at en lignende mand blev spottet to gange om eftermiddagen mandag i denne uge.

En kvinde så en mand, der var iført en blå latexdragt, som lå inde i skoven ved Tisvilde Strandkiosk. Han lå cirka 8-10 meter inde i skoven. Igen så det ud som om, at han var bundet. Da en cyklist stoppede nær manden, sprang han pludselig op og løb ind i skoven.

Læs også

Tuborg melder ud: Nu er det slut

Kort inden han blev spottet af kvinden i skoven ved Tisvilde Strandkiosk, blev en mand, der potentielt kunne være den samme, set i Tisvilde Hegn ved Skovkærsvej og Nordhusvænget. Her var han dog angiveligt iklædt en lang, sort oilskinsfrakke og en sydvest-hat.