Nabo slog alarm: Tæskede konen med kosteskaft

Foto: Shutterstock

Det hele foregik mens parrets små børn, også befandt sig i hjemmet.

Natten til søndag måtte Midt- og Vestjyllands Politi rykke ud til en voldsom episode i Silkeborg.

Det var en nabo der slog alarm, da vedkommende kunne høre at ægteparret råbte af hinanden - og det skulle vise sig, at det var godt naboen var opmærksom.

Da politiet kort efter klokken 01.52 kom frem til parrets hjem på Narvikvejen i Silkeborg, var skænderiet eskaleret voldsomt. Det skriver TV MIDTVEST.

Læs også

14-årig bilist fører politiet på sporet af fangst

Her var den 29-årig mand nu i gang med at tæske sin 24-årige hustru. Parrets tre børn på henholdsvis 3,4 og 5 år, befandt sig også alle tre i hjemmet.

Under skænderiet har manden slået kvinden i ansigtet med en knytnæve og på ryggen, med skaftet af en moppe eller en kost. Skaftet var bøjeligt og har derfor fungeret som en "pisk". 

Er ilde tilredt

Manden havde derudover også taget kvælertag på kvinden, som efterfølgende måtte tilses på hospitalet. 

"Der er både slag mod ansigtet og brug af en genstand, så det er det, vi betegner som kvalificeret vold, og det er alvorligt," fortæller vagtchef Jesper Brøndum fra Midt- og Vestjyllands Politi til avisen.

Læs også

Brutalt overfald: Nu er der nyt i sagen

Ifølge politiet var manden kommet hjem fra arbejde, hvorefter skænderiet med konen opstod. Politiet kan også oplyse, at kvinden er uden for livsfare - men at hun er "ilde tilredt".

Den 29-årige mand er nu varetægtsfængslet frem til den 11. juni. Da en dommer har vurderet, at der er risiko for, at manden vil vanskeliggøre politiets efterforskning af sagen, hvis han er på fri fod imens. 

 

 

 

 

Læs også