Netop nu: Politi og forsvaret er tilstede på ungdomsuddannelse

04/10/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Foto: Politi.dk / Thomas Tolstrup
Politi og redningsberedskab er i øjeblikket til stede på Tech College i Aalborg

Mest læste i dag

Det skyldes, at personale fra Forsvaret i øjeblikket er i færd med at fjerne et kemisk stof, der hedder 2,4, DNPH, og normalt forefindes på skolen. Det pågældende stof er dog blevet for gammelt, og dermed ustabilt.  

”Vi satte allerede i går Tech College i forbindelse med Forsvaret, og den faglige vurdering har været, at det ikke var en hastende opgave. Derfor er det aftalt, at man i dag afhenter stoffet efter skoletid,” siger politiets vagtchef, politikommissær Poul Fastergaard, der oplyser, at politi og redningskøretøjer derfor rutinemæssigt lige nu er til stede i området, mens Forsvaret arbejder. 

”Det er normal rutine. Vi er til stede for at afspærre og sikre områder, så vores samarbejdspartnere fra Forsvaret kan passe deres arbejde i ro og orden,” siger Poul Fastergaard, der understreger, at borgerne ikke behøver være bekymret på grund af politiets tilstedeværelse i området.  

Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke hvor længe man vil være tilstede, men det forventes, at Forsvarets personale snart vil forlade stedet igen.  
 

Anbefalet til dig