Ni drenge tæskede løs på Marcus: Nu er der nyt i sagen

Overfaldet skete på Albertslund Station. Foto: Shutterstock
Et voldeligt gruppeoverfald på Albertslund Station gik først på ugen landet rundt. Nu har politiet nyt at fortælle.

Mest læste i dag

De fleste danskere er nok blevet bekendt med sagen om Marcus og hans lillesøster, der ville købe en sodavand på Albertslund Station men endte med at blive overfaldet istedet. 

Hvis du gik glip af historien, kan du læse den her: 

Marcus lagde efterfølgende et opslag op på Facebook, der tiltrak sig stor opmærksomhed fra alle Danmarks verdenshjørner. 

Nu er der imidlertidig nyt i sagen. 

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet en 15-årig ung mand, som politiet sætter i forbindelse med et voldeligt overfald på Albertslund S-station fredag aften.

Det fortæller Københavns Vestegns Politi tirsdag eftermiddag.

Dukkede selv op

Den 15-årige meldte sig til Københavns Vestegns Politi mandag aften, blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør tirsdag over middag sigtet for vold.

Retten bestemte, at han skulle varetægtsfængsles på en lukket ungdomsinstitution i foreløbig 14 dage. Det kaldes at være varetægtsfængslet i surrogat. 

Retsmødet skete for lukkede døre af hensyn til sigtedes alder og efterforskningen, som fortsætter. 

Københavns Vestegns Politi har fået henvendelser fra borgere med oplysninger men hører fortsat gerne fra vidner og andre, som måtte have overværet episoden eller i øvrigt har viden om sagen.

I forvejen er en 17-årig ung mand sigtet i samme sag. Han blev anholdt natten til søndag og varetægtsfængslet senere samme dag i 16 dage.

 

Anbefalet til dig