Ny mand sigtet for mordet på Anne-Elisabeth Hagen

112
Privatfoto
En ny mand er nu blevet anholdt i sagen om kidnapningen/mordet på milliadærfruen Anne-Elisabeth Hagen.

Mest læste i dag

I løbet af det seneste år har hele verden hørt om ‘kidnapningssagen’ i Norge, hvor milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagen sporløst forsvandt fra sit og manden Tom Hagens hjem.

Sagen har været meget bizar, fordi det lignede en kidnapningssag, men hverken ægtemand Tom Hagen eller politiet fik nogle beskeder vedrørende en løsesum, foruden en besked om at overføre penge i form af kryptovaluta.

For nyligt kom der så et gennembrud i sagen, da politiet valgte at anholde ingen ringere end ægtemanden Tom Hagen, som blev sigtet for mordet på sin hustru.

Tom Hagen var dog i går tæt på at blive løsladt, men eftersom sagen overgår fra landsretten til højesteretten i Norge, skal han forblive bag tremmer.

I mellemtiden har politiet nu foretaget en ny anholdende i sagen. Det skriver det norske medie VG.

Har relationer til ægtemanden

Mediet skriver, at en 30-årig mand er blevet anholdt på en adresse torsdag aften i Oslo, mens politiet var i færd med at undersøge en konkret adresse i Østlandet.

Ifølge politiet er manden sigtet efter straffelovens paragraf 275, for at have dræbt Anne-Elisabeth Hagen eller medvirket til det.

Politiet meddeler også, at manden har en relation til Anne-Elisabeth Hagens mand, milliardæren Tom Hagen, som altså fortsat sidder bag tremmer.

Hele sagen begyndte tilbage i oktober sidste år, hvor Tom Hagen kom hjem til et tomt hjem, hvor der blot så en seddel fra de formodede kidnappere, der krævede 67 millioner kroner i kryptovalutaen Monero.

Tom Hagen har nægtet sig skyldig, og parrets børn har ligeledes udtalt sig i medierne, at de ikke i deres vildeste fantasi tror, at deres far ville kunne finde på det

 

Anbefalet til dig