Optænding af grill gik helt galt: 4-årig indlagt med brandskader

112
Foto: Shutterstock
En 4-årig dreng fra Gørlev blev søndag ramt af flammer fra en grill, da optændingen gik helt galt. Han er nu indlagt på på Rigshospitalet i behandling for brandskader i ansigtet, på overkroppen og armene.

Lige nu læser andre også

Midt og Vestsjællands Politi fortæller at de mandag modtog en anmeldelse, om at en privat sammenkomst i Gørlev, var gået helt galt søndag aften omkring kl.18. Flere voksne og børn var søndag 2. pinsedag samlet i en have, hvor der var ved at blive tændt op i en kuglegrill. En 62-årig mand fra Gørlev stod for optændingen, for at få mere gang i grillen, hældte han husholdningssprit ned i den - dette gik dog helt galt.

 

 

Husholdningsspritten forårsagede en form for “eksplosionsagtig” flamme, som ramte både den 4-årige dreng og en 38-årig kvinde fra Gørlev. De stod begge i 2-2 ½ meters afstand fra grillen, da flammen opstod. De blev begge forbrændt og blev skyllet med kold vand, indtil ambulancepersonalet nåede frem. 

Den 4-årige blev i første omgang bragt til skadestuen i Slagelse, men måtte herfra flyves videre med lægehelikopter til Rigshospitalet. Drengen har fået brandskader i ansigtet, på overkroppen og armene, og er stadig indlagt og i behandling for sine skader. 

Drengens tilstand meldes som stabil og uden for livsfare. Når der er endeligt overblik over den 4-åriges skader, vil politiet tage stilling til, om der er grundlag for at sigte nogen i forbindelse med ulykken. 

Den 38-årige kvinde behøvede ikke at blive bragt til skadestuen, og kunne behandles på stedet for sine skader. 

 

 

 

Anbefalet til dig