Overrasket ægtepar: Dumpede ned fra himlen

Foto: Rigspolitiet

Ægteparret blev noget overraskede og kontaktede efterfølgende politiet.

Man plejer gerne at sige, at noget "ikke bare falder ned fra himlen" - men det kan tilsyneladende godt ske i visse tilfælde. 

Hvis der endelig falder noget ned, så plejer der ofte at være tale om visne blade der falder af træerne - eller endnu værre, en fugl der slipper en fugleklat over én.

Der var dog ikke tale om hverken fugleklatter eller visne blade - derimod i stedet intet mindre end 1000 kroner.

Læs også

Nu skal der sættes ind: Højere fartbøder på vej

Det oplyser Fyns Politi på Facebook. Her efterlyser de også ejeren - eller giveren af de 1000 kroner. De mener nemlig, at pengene måske kan være tiltænkt en konfirmant, der så desværre har mistet sin gave.

Mere præcist, så befandt pengene sig i en heliumballon.

"Hvem har ikke drømt om, at der lige dumpede 1000 kr ned fra himlen? Faktisk var det næsten det der skete for et venligt ægtepar i Skabohuse ved Nyborg. Her fandt de nemlig en festlig heliumballon med 1000 kr i," lyder det i opslaget fra Fyns Politi, der også skriver, at de meget gerne vil udlevere den dyrebare ballon til ejeren.

Skal tilbage til rette ejer 

Beskrivelsen af ballonen vil politiet ikke ud med - de vil nemlig gerne være sikre på, at det er rette ejer der får ballonen.

"Ballon med indhold er nu hos vores færdselsfolk i Nyborg, og vi vil meget gerne udlevere den til ejeren - som vi gætter på kunne være en konfirmand i Nyborg-området. Nærmere beskrivelse af ballon og indhold holder vi for os selv, så vi lettere kan identificere rette ejer," lyder det fra politiet.

Læs også

Far og søn overfaldet på vej til børnehave

Så er du ejer - eller måske giver af en heliumballon med 1000 kroner i, i dette område - så kontakt politiet på telefon 114. 

 

Der lyder også en kæmpe tak fra politiet, til det ærlige ægtepar som indleverede ballonen i håb om, at den kommer tilbage til rette ejer. 

 

Du kan se hele opslaget her: