Par ændrer reglerne for banko: Nu modtager de dødstrusler

09/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Politiet rykkede ud til forsamlingshuset i Vig. Foto: Shutterstock
Værtsparret har angiveligt ændret i banko-reglerne og nu modtager de trusselsbreve.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi måtte i weekenden sende en patrulje på en af dem slags opgaver, der ikke lige lander på vagthavendes skrivebord hver eneste dage. 

Anmeldelsen kom fra værtsparret ved Vig Forsamlingshus. Det skriver politikredsen selv i døgnrapporten mandag. 

Sidst på eftermiddagen søndag fandt en gæst et brev på forsamlingshusets gulv. Gæsten var på besøg for at deltage i et bankospil. I brevet var skrevet trusler på livet rettet mod værtsparret i forsamlingshuset.

Værtsparret har også ved afholdelse af bankospil 23.februar og 1. marts fået lignende trusselsbreve, som blev lagt i postkassen. Siden anmeldelsen af disse trusler har politiet efterforsket sagen.

Havde ændret regler i banko

Politiet kom ved dagens anmeldelse frem og traf værtsparret og de 10-15 bankospillere, som var forblevet i forsamlingshuset.

Patruljen afhørte kort de tilstedeværende til sagen og foretog indledende efterforskningskridt. Brevet blev sikret og taget med til nærmere undersøgelse. Politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen af de tilstedeværende for at have afleveret brevet.

Sagen efterforskes fortsat, for at finde frem til den eller de som sendte brevene.

Motivet til truslerne mod værtsparret er ud fra teksten i brevene formentlig en frustration over, at forsamlingshuset har ændret nogle regler i forbindelse med afholdelsen af bankospillet.

Anbefalet til dig