Parkeringsvagt passede sit arbejde - det fik bilist til at gå amok

28/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Modelfoto. En parkeringsvagt passer sit job. Foto: Shutterstock
En parkeringsvagt delte bøder ud til ulovligt parkerede biler, men det passede slet ikke en bilist, der holdt ulovligt parkeret.

Mest læste i dag

Onsdag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et overfald på en parkeringsvagten.

Parkeringsvagten havde egentligt bare passet sit arbejde. Han havde kontrolleret de parkede ved Bazar Vest i Brabrand. Her havde han uddelt bøder til ulovligt parkerede biler.

Føreren af en af de biler, der fik en gul lap under vinduesviskeren var ikke tilfreds, og henvendte sig derefter til parkeringsvagten. Vidner kunne efterfølgende fortælle, at de havde observeret, hvordan de to mænd røg ud i en diskussion. Gerningsmanden gik på et tidspunkt lidt væk fra vagten, han vendte dog hurtigt tilbage. I hastigt tempo nærmerede han sig vagten og nikkede ham en skalle. Efter voldshandlingen satte han sig ind i sin bil og kørte fra stedet. 

Et snarrådigt vidne havde dog noteret sig bilens registreringsnummer, og derfor har Østjyllands Politi en god idé om, hvem gerningsmanden er. 

Statstidende

Se, hvad Statstidende er, og hvordan du det kan hjælpe dig med at finde informationer om tvangsauktioner, konkurser, dødsfald og meget andet.

Anbefalet til dig