Parkeringsvagt passer sit arbejde: Det får straks konsekvenser

Foto: Shutterstock

P-vagten passede sit arbejde, men det passede åbenbart ikke en bilist i området.

Nordsjællands Politi fortæller i døgnrapporten torsdag, at politikredsen havde nok at gøre i forhold til at holde styr på lov og orden i trafikken onsdag.

Klokken var netop slået 11.55, da en parkeringsvagt trykkede  på sin overfaldsalarm under tjeneste på Fredsvænget.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor p-vagten fortalte, at der havde været diskussion imellem denne og en bilist, hvorefter bilisten havde kørt sin bil på en sådan måde, at det muligvis kunne tolkes som om, at bilisten bevidst forsøgte at påkøre p-vagten.

P-vagten blev af patruljen vejledt om sine muligheder for at anmelde forholdet, hvis denne ønskede dette. Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten. 

Læs også

Overraskende nyt: Corona smitter særligt et sted

Fortsat lidt for ung

I løbet af formiddagen gik det galt, da en lidt for ung kvinde kørte galt i en personvogn.

Ifølge politiet modtog de en anmeldelse klokken 09.53. Her fik politiet at vide, at der var sket et færdselsuheld, idet en bilist havde mistet herredømmet over en personbil under et højresving ved Druedalsvej i krydset Landerslevvej og Over Draaby, hvorefter bilen var kørt ind i en hæk.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 16-årig kvindelig bilist fra Vordingborg blev truffet og sigtet for kørsel uden førerret, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev underrettet om episoden.

Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet, ligesom der heller ikke var sket alvorlige materielle skader. Der gik dog ikke mere end et par timer, så var det en af kommunens parkeringsvagter, der havde behov for betjentenes hjælp.

Læs også

Coronaeffekten viser sig nu: Særligt en ting har bidt sig fast

 

 

Læs også