Person påkørt af tog: Togdrift er indstillet

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En person er blevet påkørt af et tog, hvilket har ført til, at man har været nødt til at indstille al togdrift på strækningen.

Mest læste i dag

Søndag formiddag er en person blevet ramt af et tog i Nordjylland.

Dette er blevet bekræftet af både DSB og Nordjyllands Politi, der begge har meldt ud om episoden på det sociale medie X, der før hed Twitter.

Her skriver Nordjyllands Politi, at man derfor er massivt til stede på Støvring Stadion. Det må derfor antages, at det er her, at påkørslen af personen er sket.

"Vi er i øjeblikket massivt til stede på Støvring Station i forbindelse med en personpåkørsel," skriver Nordjyllands Politi i sit opslag på det sociale medie X.

Det bliver også oplyst, at det ikke er muligt at køre med toget i skrivende stund. Det skyldes, at al togdrift mellem Skørping og Aalborg indtil videre er indstillet. 

Dette bliver bekræftet af DSB, der også har meldt kort ud om episoden på det sociale medie. Her skriver de, at man har været nødt til at indstille al togdrift på den føromtalte strækning på grund af påkørslen.

"Ingen tog mellem Skørping og Aalborg. På grund af en personpåkørsel kan vi i øjeblikket ikke køre tog mellem Skørping og Aalborg," skriver DSB på det sociale medie.

Der bliver ikke meldt noget ud om, hvornår det forventes, at togdriften igen vil blive optaget

Desuden er der heller ikke blevet meldt ud om personens tilstand. Nordjyllands Politi skriver i deres opslag på X, at tilstanden på forurettede i skrivende stund er ukendt.

"Togdriften midlertidig indstillet. Ukendt tilstand på forurettede," lyder det i opslaget.

Til Ekstra Bladet fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Morten Axelsen, at der er blevet sendt 'en del patruljer' ud til stedet.

"Vi har sendt en del patruljer ned Støvring, hvor en person er blevet påkørt af et tog, men lige nu har jeg ikke flere informationer om sagen," siger han til Ekstra Bladet.

Anbefalet til dig