Pinse-brandert skabte stor uro

112
Pinsens gode vejr indbød for mange til snaps og kolde øl. For en 58-årig mand fra Sorø gik det over gevind og han måtte have besøg af ordensmagten hele to gange, på samme dag.

Lige nu læser andre også

Allerede kl. 9.35 lørdag morgen indgik en anmeldelse hos Sydsjællands og Lolland-falsters politi, fra beboerne i en ejendom i Sorø. De anmeldte at en af ejendommens beboerne opførte sig beruset og aggressivt. Han væltede rundt, råbte og var blandt andet også i færd med at banke en stol ind i en dør. 

En patrulje rykkede ud til stedet, men det fik imidlertid ikke manden til at falde ned. Tværtimod fortsatte han sin voldsomme opførsel og kvitterede betjentenes formaninger om at falde ned, ved at spytte den ene af betjentene i ansigtet. 

Manden slap derfor ikke med en formaning og blev kl. 10.03 anholdt og sigtet for vold tjenestemand. Efter et par timers ophold på politistationen blev den 58-årige dog løsladt igen kl.17.01. 

Men pinsefreden varede ikke længe og allerede igen kl. 20.20 modtog politiet endnu en anmeldelse fra beboerne i ejendommen fra tidligere på dagen. En patrulje måtte derfor igen rykke ud til adressen, hvor manden endnu engang var blevet for overrislet til at være omgængelig for ejendommens øvrige beboerne. Manden var endnu engang til gene ved at være vred og aggressiv. Han blev derfor denne gang anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Den 58-årige måtte derfor med endnu en tur på politistationen, hvor han derefter blev løsladt igen kl. 23.30.

 

Anbefalet til dig