Pludseligt er 3-årig væk - Så kigger bedsteforældrene i bilen

Foto: Rigspolitiet

En 3-årig blev passet hos sine bedsteforældre, da drengen pludseligt var væk

En 3-årig dreng forsvandt tirsdag i Roskilde. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten onsdag. 

"Kl. 11.00 fik politiet via alarmcentralen et opkald fra en forfærdet mor til en 3-årig dreng fra Roskilde, der i forbindelse med ophold hos bedsteforældrene i et villakvarter i den sydøstlige del af Roskilde pludselig var væk."

Bedsteforældrene havde oplyst, at drengen havde været væk i mindst 20 minutter, så de havde underrettet moderen herom, inden hun slog alarm til politiet, fortæller politiet. Da de modtog opkaldet, sendte de straks flere patruljer af sted mod adressen. 

"Anmeldelsen om den savnede dreng medførte straks en udrykning med flere patruljebiler til det omhandlede villakvarter for at lede efter drengen, der kl. 11.23 blev fundet i god behold på bedsteforældrenes adresse. Drengen blev fundet siddende i hans autostol i familiens bil, hvor han selv kravlet ind for at hvile sig" 

Det oplyses desuden, at eftersøgningen herefter kunne indstilles, og da familien var blevet beroliget, forlod politiet området.

Læs også

Afslører: Denne ret blev kendt danskers sidste måltid

Arbejdsulykke

En gartner kom tirsdag til skade, da han passede sit arbejde. 

"Kl. 09.17 blev politiet via alarmcentralen underrettet om, at en gartner var kommet til skade under brug af en havefræser. Politiet kørte til uheldsstedet, hvor en meget let tilskadekommen, 32-årig mand fra København S blev truffet," fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. 

"Han havde en mindre hudafskrabning på det ene ben og blev af en kollega kørt på skadestuen til kontrol og rensning af såret. Tilskadekomsten var sket ved, at havefræserens afskærmning havde ramt gartneren på benet."

Da tilskadekomsten var sket ved almindelig brug af havefræseren, hvis sikkerhedsafskærmning ikke var ændret eller f.eks. defekt, foretog hverken politiet eller Arbejdstilsynet yderligere i sagen ud fra tilskadekomstens omfang, oplyser politiet desuden. 

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet