Politiet anholder to: Normal er blevet tømt for flere tusinde kroner

Af: Kasper Rud

|

10/07/2024

112
Foto: Shutterstock
To mænd er blevet anholdt efter tyveri i Normal.

Mest læste i dag

Mange danskere valfarter hver dag til Normal. Normal står næsten altid inde med de varer, som danskerne efterspørger. Varerne er også til rimelige priser, så alle segmenter kan være med.

Dog så følte alle i går ikke for at betale for produkterne fra hylderne i Normal.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik en anmeldelse på tyveri. Butikspersonalet i Normal havde tilbageholdt den en, hvorefter han blev anholdt af politiet da de ankom til stedet. Der var en gerningsmand mere involveret. Han flygtede fra stedet i bil, men blev anholdt senere om aftenen på Sjælland, hvor han blev anholdt.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Man tænker måske, om det overhovedet kan lade sig gøre.

De to butikstyve blev tirsdag taget med tyvekoster fra Normal i Haderslev for varer til en værdi på over 18.000 kr.

Tyven, der blev standset i bilen på Sjælland havde tydeligvis været rundt omkring. Politiet fandt tyvekoster, der formodes at stamme fra andre tyverier i både Vojens, Haderslev, Køge og Nykøbing Falster.

Begge mænd er rumænere. De er henholdsvis 33 og 47 år. De er begge sigtet for tyveri, og de bliver begge fremstillet ved Retten i Sønderborg.

Andet tilfælde på tyveri i politikredsen

Samme dag kunne Syd- og Sønderjyllands Politi melde om endnu en tyverianmeldelse. Denne gang fra Bygma på Darumvej i Esbjerg.

Denne gang var det tre rumænere, der havde stjålet koster for omkring 10.000 kr. Disse tre var to mænd på 32 og 33 år og en kvinde på 30 år.


De er alle tre sigtet for tyveri, og de skal alle tre fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg.

Anbefalet til dig