Politiet beder om hjælp efter fund af ejendele: 31-årig kvinde forsvundet siden onsdag

112
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
En 31-årig kvinde har været væk siden onsdag, hvorfor politiet nu beder om hjælp til at finde hende.

Lige nu læser andre også

Syd- og Sønderjyllands Politi har brug for hjælp. De leder efter en 31-årige kvinde, der har været forsvundet siden onsdag.

Kvinden hedder Malene, og har ikke været set siden onsdag. Hun er blevet efterlyst af sin familie, som er bekymrede for hende.

I et opslag på det sociale medie X, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi natten til lørdag, at de fortsat leder efter hende.

I dette opslag skriver de også, at man har fundet hendes ejendele. Det har naturligvis ført til yderligere bekymring, at hendes ejendele er dukket op. 

"Vi søger i øjeblikket efter 31-årige Malene, idet hendes familie er bekymret for hende. Sidste kontakt var i onsdags, og i dag er hendes taske med personlige effekter fundet nær Nyborg," skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på det sociale medie X.

Her opfordrer de naturligvis også til, at man kontakter Syd- og Sønderjyllands Politi, hvis man har information i sagen. Dette kan man gøre, ved at ringe på tlf. 114.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi John Christiansen fortæller til Ekstra Bladet, at man naturligvis fortsat arbejder på at finde Malene.

Desværre kan han også fortælle, at det ikke er en nem opgave, da de ikke har en idé om, hvor hun kan være hende.

"Hun er ikke fundet endnu. Man har fundet hendes effekter ved Nyborg. Vi arbejder selvfølgelig med de løsninger, vi kan finde frem til, men det er stadig lidt diffust, for vi har ikke en ide om, hvor hun er, udover at hendes effekter er fundet," siger han til Ekstra Bladet lørdag morgen.

Han opfordrer ligeledes til, at man kontakter Syd- og Sønderjyllands Politi, hvis man har informationer, der kan hjælpe i sagen. Man kan ringe på tlf. 114 døgnet rundt.

Anbefalet til dig