Politiet bekræfter: Det ér Frederik

14/3/22 20:12

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Politiet har i eftermidag fundet en død mand i Helsingør Nordhavn.

En mand er mandag eftermiddag fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn. Nordsjællands Politi kunne her til aften bekræfte, at det er den 16-årige Frederik, som har været meldt savnet siden lørdag. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

"Det er en dybt tragisk sag, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er noget, som indikerer, at der skulle ligge en forbrydelse bag. Under eftersøgningen har utallige borgere bidraget med at dele efterlysningen og lede efter den savnede, ligesom vi har modtaget uvurderlig assistance fra flere samarbejdspartnere, og det vil vi gerne sige stort tak for", fortæller vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen fra Nordsjællands Politi. 

Under eftersøgningen har Nordsjællands Politi blandt andet fået assistance fra Århus Universitets vandstrømsforskere, Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet, Søværnets Dykkertjeneste samt National Politihundetjeneste.

Idet Nordsjællands Politi betragter dødsfaldet som en tragisk hændelse, har politikredsen ikke yderligere kommentarer til sagen.