Politiet deler vigtig besked: Hør nu efter

112
Politiet sender nu en advarsel. Foto: Shutterstock
Mandag minder politiet borgerne om, at selvom genåbningen nu er forholdsvis fremskreden, er det fortsat vigtigt, at man husker at holde afstand, når man fra i dag igen kan gå på café, restaurant og værtshus

Mest læste i dag

Fra i dag kan cafeer, restauranter og værtshuse igen byde borgerne velkommen. Det er dog vigtigt, at man husker at holde den nødvendige afstand til andre for fortsat at begrænse spredningen af Corona-virus.

"Borgerne i Nordsjælland har generelt været gode til at overholde myndighedernes retningslinjer og vi forventer, at det også vil være tilfældet, når det nu igen bliver muligt at gå ud at spise," siger Søren Thomassen, chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi strammede, i lighed med landets øvrige politikredse, for nogle uger siden kursen over for de borgere, som havde svært ved at overholde myndighedernes retningslinjer.

Indsætter ekstra patruljer på gadeplan

I den forbindelse øgede Nordsjællands Politi patruljeringen, særligt ved de steder, hvor der traditionelt samler sig mange mennesker, når vejret er godt, ligesom der blev varslet om større brug af bødeblokken. 

"Det har heldigvis vist sig, at vi har kunne beholde bødeblokken i lommen, da borgerne har været gode til at undgå at forsamle sig på de steder, hvor der normalt kommer mange mennesker," siger Søren Thomassen.

Søren Thomassen oplyser, at Nordsjællands Politi fortsat vil have ekstra patruljer på gaden for at sikre, at borgerne overholder de gældende retningslinjer i forhold til afstand og hvor mange, der må være forsamlet på ét sted. 

Retningslinjerne for åbning af cafeer, restauranter og værtshuse kan findes på Erhvervsministeriets hjemmeside.

 

Anbefalet til dig