Politiet efterforsker flere mindre brande som mistænkelige: Ved du noget?

112
Foto: Shutterstock
Der har henover pinsen været flere mindre brande i Holbæk, som Midt- og Vestsjællands Politi anser som mistænkelige. Der er tale om brande i skraldespande, containere og et cykelskur. Derfor efterforsker de nu sagerne nærmere for at undersøge om der er en sammenhæng. De søger i den forbindelse vidner i sagen, fortæller de.

Mest læste i dag

Fredag kl. 21.07 rykkede politi og brandvæsen til en brand i to affaldscontainere, der stod ved Slotshaven Gymnasium. En forbipasserende kvinde, opdagede at der var ild i noget kvas tæt på bygningens mur. Hun fik kvalt ilden uden for containeren med en flise, hvorefter hun fik ringet 112. Kvinden havde ikke set nogen personer på stedet, men havde hørt stemmer og nogle personer tale sammen. 

Da politi og brandvæsen ankom til stedet, var der røgudvikling, men ingen flammer. Brandvæsnet fik efterfølgende slukket gløderne og der skete ingen skade på bygningerne. 

 

 

Fredag 22.20 opstod der brand i to skraldespande, som stod tæt på hinanden inden for en radius af ca. 100 meter på Klosterstræde ud for nr. 2 og Kirkestræde ud for nr. 4 i Holbæk. Brandvæsnet nåede at slukke ilden inden at den nåede at brede sig og ingen personer kom til skade. Det var ikke muligt at fastslå brandårsagen, men politiet betragter dem som mistænkelige, da de er opstået så tæt på hinanden, i samme tidsrum. 

Søndag kl. 14.51 kom der endnu et alarmopkald - her var der tale om brand i et cykelskur tilhørende Holbæk kommunes bygninger på Seminarieparken. Politi og brandvæsen rykkede endnu engang ud, da de ankom til stedet var der tale om mindre brand som kun havde forårsaget skade på cykelskuret. Vidner fortæller at de hørte et brag forud for branden, og kort efter så en gruppe drenge, som løb fra stedet. 

Politiet vil meget gerne høre fra borgere som har oplysninger i sagerne, eller som har set noget mistænkeligt forud for brandene og kan beskrive personerne fra cykelskuret nærmere. 

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagerne om de mistænkelige brande. 

 

 

 

Anbefalet til dig