Politiet efterlyser ejer: Mangler du en overmund?

Foto: Rigspolitiet

Mangler du en overmund? Eller kender du én der gør? Så læs lige med her.

Normalt hører det til børn, at man taber tænder - men lige i dette tilfælde, er der ikke tale om mælketænder. Tværtimod.

Et eller andet sted i Danmark, render der formodentlig en person rundt og savner sin overmund. Hvis det er dig - eller hvis du kender vedkommende, så er overmunden altså blevet fundet og indleveret som hittegods.

Det er Sydsjællands Politi der nu efterlyser bissernes ejermand på Facebook.

Læs også

Vanvittig kørsel koster ung mand dyrt: Bøde på 57.500 kroner

"MANGLER DU EN OVERMUND?," lyder overskriften.

Tandprotesen er fundet søndag den 16. maj, ved Uno-X på Nordensvej i Nykøbing F.

"Vi har registreret fundet som hittegods, og hvis du eller nogen, du kender, er ejermanden, kan du få smilet igen ved at ringe til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4," lyder det i efterlysningen på Facebook.

Du kan se hele opslaget herunder:

Ikke det eneste der efterlyses

 Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser tre gerningsmænd, der er mistænkt for at stå bag et hjemmerøveri mod en 39-årig, der fandt sted natten til mandag i Dalby.

"En 39 årig mand anmeldte i dag klokken 03.29, at han kort forinden var udsat for røveri i sit hjem på Dalvænget i Dalby, hvor 3 maskerede gerningsmænd henvendte sig og trængte ind på bopælen, hvor de udsatte manden for vold, og tiltvang sig et kontant beløb," skriver politiet i efterlysningen, inden de tilføjer:

"Gerningsmændene forlod herefter stedet i ukendt retning i en sort eller mørk stationcar."

Læs også

Stort fødselsdagsdrama: Hugger gæst i armen

Vil særligt gerne tale med disse

Den 39-årige er behandlet for lettere skader, men er udskrevet efter endt behandling. Der er sparsomme signalementer af gerningsmændene, men politiet har alligevel udsendt et signalement.

De beskrives som:

  • Mørke i huden
  • Iført mørkt tøj
  • I alderen 20 til 40 år. 

Politiet fortæller desuden, at de fortsat er i gang med undersøgelser i sagen, så der kan ikke oplyses nærmere detaljer.

Politiet efterlyser særligt vidner, der i tiden fra klokken 02.30 til klokken 04.30, har befundet sig i Dalby-området og som har bemærket køretøjer eller andet mistænkeligt, der kan relateres til sagen.

Henvendelser med oplysninger i sagen til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

 

 

 

 

 

 

Læs også