Politiet finder ligdel i grum mordsag

Foto: Shutterstock

Politiet har gjort et forfærdeligt fund i en grusom mordsag. Det er den anden ligdel, de har fundet på Ilulissat Affaldsforbrænding

Grønlands Politi oplyser i en pressemeddelelse tirsdag, at de igen har gjort et grusomt fund på Ilulissat Affaldsforbrænding. De har nemlig fundet endnu en del af et lig. Det skriver SE og HØR.

Læs også

216.000 børn misbrugt af franske præster siden 1950

Lørdag fandt politiet den første del af et lig på anlægget. Politiet har sammen med brandvæsenet gennemsøgt området, siden første del af liget blevet fundet. Sent mandag eftermiddag resulterede deres søgning i fundet af endnu en ligdel.

Politiet har endnu ingen mistænkte i sagen. Derfor er der heller ikke nogen, der er blevet anholdt, efter fundet af de to ligdele.

Ifølge Grønlands Politi er der dog forhåbninger om, at det nye fund af endnu en ligdel kan danne grobund for et gennembrud i sagen. I samme ombæring kommer Grønlands Politi også med en opfordring til, at vidner melder sig, hvis de har information om sagen.

"Hvis borgerne i Ilulissat har set noget mistænkeligt i byen mellem mandag den 27. september 2021 og lørdag den 2. oktober 2021, bedes de straks henvende sig til politiet på telefon 701448," lyder det fra Grønlands Politi i pressemeddelelsen.

"Vi er særligt interesseret i at høre mere fra borgere, som har set eller gjort iagttagelser af noget, der normalt ikke ses i bybilledet ved byens offentlige affaldscontainere," lyder det også fra Jan Lambertsen, der er chef for efterforskningsafdelingen.

Han uddyber, at det kan være personer, der normalt ikke færdes i området, eller personer, der har læsset affald af på et obskurt tidspunkt. Der blev meldt ud om sagen søndag aften, hvor de også bekræftede, at sagen efterforskes som drab.

Hele området omkring affaldsforbrændingen er blevet spærret af, af Grønlands Politi. De er stadig i fuld gang med at gennemsøge det afspærrede område. Det forventes, at politiet fortsat vil være til stede i området i de kommende dage.

Læs også

Peter Schmeichel: Alt gik galt, da jeg kørte hende ned

Desuden har Grønlands Politi bedt om, at det danske politi sender assistance til Grønland. Onsdag ankommer både retsmedicinere og teknisk personale i Ilulissat.