Politiet finder nedgravet lig: 3 personer anholdt

26/05/2022

Ida Hansson

112
Politiet har fundet et nedgravet lig. Man mener, at det er liget af en 43-årig mand.

Mest læste i dag

Den 7. maj blev en 43-årig mand fra Kolding meldt savnet af sine pårørende. På baggrund af dette indledte Sydøstjyllands Politi en intensiv efterforskning, som har ført til, at de i dag har fundet et nedgravet liv, der formodes at være den savnede mand.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Liget blev fundet i Vonsild nær Kolding. Politiet arbejder fortsat på findested – blandt andet med at sikre eventuelle beviser. Det forventes, at dette arbejde vil stå på i et stykke tid endnu.

I forbindelse med fundet af liget har Sydøstjyllands Politi iværksat et større arbejde, der ikke blot begrænser sig til findestedet, men også en række øvrige adresser i Kolding.

På grund af det vigtige efterforskningsarbejde, er et område ved Springbjerggyde i Vonsild på nuværende tidspunkt blevet afspærret. Det vil det forblive, mens efterforskere, teknikere og hunde arbejder på stedet. Retslægelige undersøgelser er ligeledes iværksat, lyder det.

Foto: Presse-fotos.dk

Det er endnu ikke bekræftet, at der er tale om den 43-årige mand, der i starten af maj blev meldt savnet. Der er dog en formodning om, at det er tilfældet.

"På dette stadie af arbejdet, er det formodningen at liget er den 43-årige efterlyste mand, og at han er blevet dræbt," oplyser Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen.

I alt er tre personer blevet anholdt i forbindelse med sagen. Det drejer sig om to mænd på hhv. 32 og 39 år samt en kvinde på 35 år. Alle tre personer er fra Kolding-området, og er blevet sigtet for drab på den 43-årige mand.

Foto: Presse-fotos.dk

De anholdte vil blive fremstillet ved Retten i Kolding torsdag. Sydøstjyllands Politi formoder, at de tre anholdte og den afdøde mand kendte hinanden i forvejen

Efterforskningen af Sydøstjyllands Politi vil fortsætte, og her vil der være fokus på bl.a. at få klarlagt hændelsesforløbet, der førte til den 43-årige mands død. Ligeledes vil den afdøde også blive obduceret.

Af hensyn til den efterforskning, der derfor fortsat er i gang, ønsker Sydøstjyllands Politi endnu ikke at dele yderligere oplysninger med offentligheden. De oplyser dog, at de pårørende til den 43-årige mand er blevet underrettet.

Anbefalet til dig